-->

Horoz ile define bulma

HOROZ VE HARDAL İLE DEFİNE BULMA


horozla define bulmak için


Yeri belli olmayan bir definenin yerini tespit etmek için a?a İda yazılı ayet-i kerimeleri temiz bir ka İda yazıp baliğ olmadık bakire bir kızın elbisesinden bir parçaya sarıp çatal ibikli bir horozun kanadına iplikle bağlayarak bir Pazar günü Güneş tam zevalde iken definenin melhuz olduğu bir yere bırakılırsa horoz definenin üzerine gidip ayakları ile kazmaya ve gagası ile definenin üzerini eşmeye başlar. Bu ameliyle defineden BAŞKA sihir ve benzeri şeyleri de bulup çıkarmakta kullanılır.


Ve innehü letenzilü rabbil alemine. Nezele bihir ruhul eminü. Ala kalbike litekune minel münzerine. BİR lisani arabiyyin mübinin. Ve innehu le fi zübaril evveline. Eve lem yekun ayeten en yalemehu ulemau beni israile. Velev nezzelnahü ala ba’zil a’cemine fe kara hu aleyhim ma kanu bihi mü’minine. ….


define yeri bulmak için


Bir avuç hardal alınır üzerine 100 kere a?a İda yazılı ayet-i kerime okunur.


Ve indehu mefatihül gaybi la ya’lemuha illa huu, ve ya’lemu ma fil berri vel bahri ve ma teskutu min verekatin illa ya’lemuha vela habbetin fi zulumatil ardi ve la ratbin ve la yabisin illa fi kitabin mübin


Her ayetin sonundaki (mübin) kelime si 102 defa tekrar edilir. Okuma tamamlandİktan sonra hardallar define umulan yere serpilir. Ertesi sabah hardallar nerede toplanm ? ise orasİ kazİlİr….


Kaynak: Gizli İlimler, 8ci cilt sayfa 137……….. sayfa 144

Disqus Yorumları